Η ατομική προπόνηση cube 15 1σε συνδυασμό με τη μοναδικότητα κάθε ανθρώπου, προύποθέτει εξατομικευμένα πλάνα προπόνησης, προσαρμοσμένα ανάλογα  στις ανάγκες και τους στόχους του κάθε ασκούμενου.

Η αποτελεσματικότητα του ολοκληρωμένου προπονητικού μας συστήματος, βασίζεται σε ένα λόγο:

Στη δυνατότητα που μας δίνει ο συνδυασμός επιστημονικής γνώσης, πολύπλευρης εξειδίκευσης και αξιοποίησης των πιο σύγχρονων και εξελιγμένων αθλητικών οργάνων μέτρησης, να αναλύσουμε το αθλητικό προφίλ κάθε ανθρώπου, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου.

Βελτίωση φυσικής κατάστασης (test VO2max-ζώνες προπόνησης) · Απώλεια σωματικού βάρους (μέτρηση βασικού μεταβολισμού,Fitmate Pro) · Μέθοδοι αποκατάστασης μυοσκελετικών κακώσεων (ίσοκινητική αξιολόγηση,ISO Force,Tur) · TRX (ιμάντες) · Bosu · Kettlebell · Thera band · Πολύζυγα · Ασκήσεις με αντιστάσεις · Έλκηθρα αντίστασης · Ασκήσεις ισορροπίας, ενδυνάμωσης, ιδιοδεκτικότητας, μυϊκής συναρμογής, εκρηκτικότητας κ.α.

Είναι απαραίτητος ή πολυτέλεια; cube 15 9

Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να αποδώσετε στο 100% των δυνατοτήτων σας στην προπόνηση, εάν δεν έχετε μια κάποιας μορφής “επιτήρηση” από εξειδικευμένο personal trainer. Σας έχει τύχει να αναρωτηθείτε εάν αξιοποιείτε σωστά τον χρόνο στο γυμναστήριο; Ο personal trainer θα ασχοληθεί να βρει την καλύτερη πληροφόρηση γι ‘αυτό το οποίο σας ενδιαφέρει, ενώ εσείς απολαμβάνετε ξέγνοιαστα την προπόνησή σας και τις βελτιώσεις. Θα σας εκπαιδεύσει στις ασκήσεις αλλά και στον τρόπο προσέγγισης του εκάστοτε στόχου. Θα σας δώσει κίνητρο να κάνετε την γυμναστική τρόπο ζωής. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ό,τι χρειάζεστε για να προπονηθείτε σωστά, αποφεύγοντας επικίνδυνες καταπονήσεις του σώματος.

cube 15 13

 Τι είναι όμως το personal training (προσωπική προπόνηση);

Είναι η διαδικασία βελτίωσης της υγείας και της φυσικής κατάστασης ενός ατόμου με ασφαλή, ευχάριστη και αποτελεσματική προπόνηση υπό την καθοδήγηση ενός επιστημονικά καταρτισμένου γυμναστή. Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο και αυστηρά εξειδικευμένο τρόπο άσκησης, που σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους μέσα από την άσκηση, τη διατροφή, την ενθάρρυνση, τις σωστές γνώσεις και τις ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι η άσκησή σας επιφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο.

Η προπόνηση με την καθοδήγηση ενός personal trainer έχει πολλά πλεονεκτήματα:OAKA 2

  • Ο personal trainer είναι ένας επαγγελματίας που βρίσκεται πάντα δίπλα σας
  • Ο personal trainer έχει αποκλειστικό στόχο την σωστή σας άσκηση, ανεξάρτητα από την ηλικία σας ή την φυσική σας κατάσταση.
  • Ο personal trainer διαθέτει την εξειδικευμένη εκπαίδευση που απαιτείται για να σας βοηθά να γυμναστείτε σωστά, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά τον εξειδικευμένο εξοπλισμό
  • Η εξατομικευμένη προσοχή του personal trainer στην προπόνησή σας αποτελεί ασπίδα που σας προστατεύει από λανθασμένες κινήσεις και τραυματισμούς, ιδίως σε περίπτωση που συντρέχουν συγκεκριμένοι ιατρικοί λόγοι.
  • Η συνεχής παρακίνηση και ενθάρρυνση θα σας προσφέρει ψυχολογικά κίνητρα που θα απογειώσουν την προπόνησή σας

Με τον personal επιτυγχάνετε μέγιστα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο

cube 15 8cube 15 3