Στην έκθεση του κλασικού Μαραθωνίου 08-11 Νοεμβρίου 2023 στο κλειστό Taekwondo στο Φάληρο το Εργομετρικό μας Κέντρο

Η μεγάλη έκθεση του κλασικού Μαραθωνίου για προϊόντα και υπηρεσίες στον χώρο του αθλητισμού, της διατροφής, του τουρισμού και της υγείας θα λάβει χώρα στις 08  -11 Νοεμβρίου 2023 στο κλειστό Taekwondo στο Φάληρο, όπου γίνεται και η παραλαβή των αριθμών συμμετοχών και η είσοδος είναι δωρεάν.

Το κέντρο μας θα βρίσκεται όπως κάθε χρόνο στο περίπτερο N26 με σκοπό την ενημέρωση για την άξια του εργομετρικού ελέγχου .

Η Marathon Expo συγκεντρώνει κάθε χρόνο στοχευμένους επισκέπτες και δρομείς αλλά και τις σημαντικότερες εταιρίες διεθνούς εμβέλειας. Οι συμμετέχουσες εταιρίες θα ενημερώσουν το κοινό τους για όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες στον κλάδο του αθλητισμού και της διατροφής αλλά και τις εξελίξεις στην υγεία και τον αθλητικό τουρισμό.

Oι επισκέπτες- φίλοι του αθλητισμού θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να προμηθευθούν τα προϊόντα των εταιριών με πολύ μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές.

Όπως κάθε χρόνο η Marathon Expo αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας. Οι εγγεγραμμένοι δρομείς του Μαραθωνίου θα παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους από την έκθεση καθώς ταυτόχρονα θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις αγαπημένες τους εταιρίες.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης:
Τετάρτη: 13:00-20:00
Πέμπτη: 10:00-20:00
Παρασκευή: 10:00-20:00
Σάββατο: 10:00-20:00

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

     

 

 

 

 

 

 

 

 

Πως να έρθω ?

Με αυτοκίνητο 

Από Εθνική Οδό : Στην έξοδο Γλυφάδα / ΣΕΦ παίρνετε την έξοδο για ΣΕΦ και στον κυκλικό κόμβο κατευθύνεστε προς Γλυφάδα, Beach Volley και Tae Kwon Do. Στο φανάρι, στο τέλος του δρόμου, στρίβετε δεξιά και βρίσκεστε στην Παλαιά Λεωφόρο Ποσειδώνος. Στο πρώτο φανάρι στρίβετε δεξιά και βρίσκεστε στο γήπεδο του Tae Kwon Do (Κλειστό Φαλήρου)

Από Λεωφόρο Συγγρού : Στο τέλος της Συγγρού, παίρνετε την έξοδο για Γλυφάδα. Παραμένετε στην δεξιά λωρίδα ακολουθώντας τις πινακίδες προς Ολυμπιακά Ακίνητα. Πριν το πρώτο φανάρι, παίρνετε την έξοδο δεξιά προς Ολυμπιακά Ακίνητα, ο δρόμος κάνει αναστροφή και στο φανάρι (περίπου στα 100 μέτρα από την έξοδο) στρίβετε αριστερά προς Tae Kwon Do (Κλειστό Φαλήρου) όπου και παρκάρετε.

Με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Με Λεωφορείο
130 Πειραιάς / Ν. Σμύρνη (Στάση : ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ)
Α1 Πειραιάς / Βούλα (Στάση : ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ)
Β1 Πειραιάς / Γλυφάδα (Στάση : ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ)
101 Πειραιάς / Άλιμος (Στάση : ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ)
217 Πειραιάς / Δάφνη (Στάση : ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ)
550 Κηφισιά / Συγγρού (Στάση : ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ)

Με Τρόλλευ
10 Τζιτζιφιές / Χαλάνδρι (Στάση : ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ)
Μετεπιβίβαση σε λεωφορεία Α1, Β1 ή στο τραμ στην μπλέ γραμμή (Νο.3).

Με τραμ
Κόκκινη γραμμή (Νο. 4) Σύνταγμα / ΣΕΦ (Στάση : ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ)
Μπλέ γραμμή (Νο. 3) Βούλα / ΣΕΦ (Στάση : ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ)

Αποβίβαση στη Στάση Δέλτα Φαλήρου (ακριβώς στην πεζογέφυρα και κατευθύνεστε προς την απόληξή της).

Leave a reply