Έκθεση για το Ποδόσφαιρο και τον Αθλητισμό στο περίπτερο 18Α το κέντρο μας

logo

Πλησιάζει η πρώτη και μοναδική έκθεση για το Ποδόσφαιρο και τον Αθλητισμό στην Ελλάδα. Το κέντρο μας θα είναι στο περίπτερο 18Α

Οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, οι ισχυρότεροι εκπρόσωποι του κλάδου και χιλιάδες επισκέπτες αναμένονται να κατακλύσουν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!

Με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου να έχουν ήδη «σφραγίσει» την συμμετοχή τους, προετοιμάζοντάς μας για ένα μοναδικό brand parade, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την Football About Sports Expo,  η οποία θα πραγματοποιηθεί, από 20 έως 22 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης κ Φιλίας, σε συνδιοργάνωση με τη Super league Greece και παράλληλα με το Διεθνές Συνέδριο football about.

Ανάμεσα στις εταιρείες κολοσσούς που συνθέτουν τη μακρά και εντυπωσιακή λίστα των εκθετών έως τώρα βρίσκουμε τις ακόλουθες :

AdidasAdmiralAlter Llife, Εργομετρικό Life – Ergo, AthlosDiadoraErreaGarminGedoHellas sodHerbal LifeHummelJomaKettlerLegeaLivardas SportsLottoMacronNikeOstraconParimedPumaRinatSolsTempo SportsUmbroVetoZeusΝερά Κρήτης και πολλά ακόμα από τα πλέον αξιόπιστα brands που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά.

 

20 – 22 Μαρτίου 2014

Σταδιο Ειρήνης & Φιλίας
Πέμπτη 20/3               10:00-21:00
Παρασκεύη 21/3         10:00-21:00
Σαββατο 22/3             10:00-21:00
 
ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Ν18Α


Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση

 

Football about Expo

Leave a reply